7 april 2018
10:15

Bele Barkarby FF 2

Referat: Sollentuna FK 3 - Bele Barkarby FF 2

Äntligen var seriespelet igång. Vi startar matchen på ett bra sätt och trycker tillbaka Sollentuna, som har svårt att komma över halva plan. Vi tar också välförtjänt ledningen efter ett spel precis så som vi eftersträvar. Vänsterback Stellan vänder på spelet med en hård bra boll över till högerback Hasar, som snabbt förlänger ut till högerytter Arvid, som i sin tur lägger bollen på djupet på djupledslöpande forward Axel, som från kortlinjen hittar in till en från mittfältet löpande Lucas som klackar in 1-0. Snabbt o bra kvalitet rakt igenom. Vi tappar därefter fokus och Sollentuna kan kontra in 1-1. I andra halvlek hittar vi tillbaka till spelet igen och äger hela halvleken. Vi skapar massor och missar även en straff, men målen rullar in i jämn takt ändå. Lucas, som normalt inte är en stor målgörare, gör 4 mål och maximus det sista. Kul att få en storseger och bra start i årets sanktan. Framförallt tar vi med oss spelet och inställningen från andra halvlek.